Udskriv denne side

Cantuccini

2 store æg

120 g perfekt fit

50 g becel

175 - 200 g skyllede mandler

275 g hvedemel

1 ts. bagepulver

1/2 ts salt

2 ts. vaniliesukker

Reven skal og ca. halvdelen af saften af en citron eller knust fenikel

Æg piskes . Alle øvrige ingredienser blandes  og æltes let sammen med ægene. Dejen hviler køligt 1 times tid. Deles derefter  i 3 portioner der hver rulles i en pølse der passer på tværs af bagepladen. Alle 3 pølser klemmes flade til ca 1 cm ´s tykkelse og 4 - 5 cm lange. Flyder ikke ud under bagning.Bages ved 175 grader i 25 minutter- tages ud og afkøles på pladen i ca. 2 minn. Derefter skæres stængerne i skiver på ca 1 cm og flyttes rundt på pladen så der kan komme lidt luft mellem kagerne. Bages færdige i ca. 15 minn