Gulerodskage
3 æg
100 g perfect fit
250 g hvedemel
50 g hakkede hasselnødder
75 g rosiner
1 tsk. kanel
3 tsk. bagepulver
200 g groft revne gulerødder
Reven skal og saft af en appelsin
60 g smeltet, afkølet margarine
Flødeostglasur:
200 g flødeost light
Sødemiddel svarende til 50 g sukker
Reven skal og saft af en halv citron
Pynt: Hakkede nødder og evt. citronskal
Pisk æggene meget luftige.
Drys perfect fit i og pisk videre.
Bland mel, hakkede hasselnødder, rosiner, kanel, og
Bagepulver og rør det forsigtig i æggemassen sammen med
Gulerødder og appelsinskal og – saft.
Dejen hældes i en springform og bages ved 175 grader i ca. 45 min.
Flødeost light, citronskal og –saft og sødemiddel røres sammen og
fordeles på kagen, når den er kold.
Pyntes med hakkede nødder og evt. reven citronskal.