Udskriv denne side

Gulerodskage

3  æg

100 g  perfect fit

250 g  hvedemel

50 g  hakkede hasselnødder

75 g  rosiner

1 tsk. kanel

3 tsk.  bagepulver

200 g  groft revne gulerødder

Reven skal og saft af en appelsin

60 g  smeltet, afkølet margarine

Flødeostglasur:

200 g flødeost light

Sødemiddel svarende til 50 g sukker

Reven skal og saft af en halv citron

Pynt: Hakkede nødder og evt. citronskal

 

Pisk æggene meget luftige.

Drys perfect fit i og pisk videre.

Bland mel, hakkede hasselnødder, rosiner, kanel, og

Bagepulver og rør det forsigtig i æggemassen sammen med

Gulerødder og appelsinskal og – saft.

Dejen hældes i en springform og bages ved 175 grader i ca. 45 min.

Flødeost light, citronskal og –saft og sødemiddel røres sammen og

fordeles på kagen, når den er kold.

Pyntes med hakkede nødder og evt. reven citronskal.